Haining Yikang Textile Co., Ltd
Är specialiserade på Pvc paneler för inrikes och kommersiella

Telefon: [[telefon]]

Hem > Nyheter > Innehåll
Äldre inkontinensvård Industri Uppgraderar Vuxna Blöjor eller Nya Ämnen
Haining Yikang Textile Co., Ltd | Updated: Feb 17, 2018

Internationellt definieras en åldrande befolkning på 7% som ett åldrande land. Genom denna standard är Kina redan ett verkligt åldrande samhälle.


På grund av det åldrande samhället började befolkningsstrukturen för de nya problemen lyfta fram, inte rik först gammal, ålder, energitab, tomt bo, mindre barn kommer att ge nya utmaningar till samhället.


Hur man tar hand om äldre, förstår många människor helt enkelt att de äldre i hemmet för pensionering. Lilla nötkreaturs hälsoforskningsinstitut att inte alla äldre har egenvårdsförmåga, många äldre människor, till exempel fysisk sjukdom som orsakas av den långa sjukhussängen utan filial fromhet, äldre behöver lösa problemet med att äta och dricka de äldre och Lazarus.


Bortsett från att unga behöver ta hand om sina liv, måste åldersgruppen också bry sig om. Hur man ger mer omsorg åt äldre under åldern av allvarlig åldrande återspeglas i detaljerna. Lila nötkreatur är stora sugvuxna blöjor, huvudanvändningen av amerikansk bomulls tysk kärna, som förespråkar äkta. Eftersom det inhemska äldre rehabiliterings- och kapitalproduktets ledande varumärke är engagerat för att effektivt lösa de äldre människors särskilda behov, för många med inkontinens, innebär det att våga dricka vatten, våga gå ut.

Insiders tror att för välbefinnande samhället, äldreomsorgen ofta väljer pensionstjänsterna, men marknaden är en blandad väska, ofta betalar höga priser kanske inte kan köpa intima pensionstjänster. Men om vi anpassar tankegången är det ett framgångsrikt sätt att tänka att behandla ålderspensionen korrekt med mentaliteten att ta hand om de unga. Vuxna blöjor kommer att accepteras av allmänheten med uppgradering av begravningsindustrin.


Produkt
Kontakta oss

Haining Yikang Textile Co., Ltd

Telefon: + 86-573-87861767

Mobilnummer: + 86-18657307340

Fax: + 86-573-87861763

E-post: ykhmj@yktextile.com

Adress: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Zip: 314416

Land: Kina (fastlandet)

Provins/stat: Zhejiang

City: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-post:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Hem | Om oss | Produkt | Nyheter | Utställning | Kontakta oss | Förfrågning | Mobiltelefon | XML