Haining Yikang Textile Co., Ltd
Är specialiserade på Pvc paneler för inrikes och kommersiella

Telefon: [[telefon]]

Hem > Nyheter > Innehåll
PU Mats att minska förekomsten av badrum minskningen av fallolyckor
Haining Yikang Textile Co., Ltd | Updated: Aug 23, 2017



PU mats används allmänt. I bilen är bilen Anti-skid pad, kan fästas på alla plan och i bilen, kan sticka såsom mobiltelefoner, paket, Glasögon lådor och andra små föremål och PU-material, ju högre renhet, vidhäftningen blir starkare. PU material långa liv, PU Underpad kan tvättas med vatten för att avlägsna damm ovanför den ursprungliga adsorption kraften. På grund av dess höga temperatur egenskaper, placerade i bilen av solen exponering kommer inte degeneration av åldrande, kommer inte release giftiga och farliga ämnen. PU Underpad i badrummet som är badrum mattan, på grund av dess starka slitstyrka, tillsammans med andra absorberande material med en stark användning, kan minska förekomsten av badrum hösten olyckor, öka känslan av säkerhet.

Köp och användning

1, i valet av PU mats när det bästa valet av mjuk fot tjockleken på mattan, mjuk tunn matta på grund av dess formbarhet och böja bra, PU Underpad så dess halkfria prestanda är relativt bra. Tvärtom, den mer hårda halkfri mattan av dess mjukhet är dålig, halkfria prestanda försvagas relativt.

2, försök att välja luktfri och smaklös PU mats, några med lukten av icke-slip mats mestadels tillverkare i bearbetningen av produktionsprocessen för att Lägg konstgjorda kryddor. På grund av oförmågan att testa doften kemisk stabilitet, när de används i bilar, kan PU Underpad exponering för solljus och ultraviolett strålning släppa några giftiga och farliga ämnen, tillsammans med en relativt trånga invändig miljö, PU Underpad som kan vara potentiellt farliga för människors hälsa.

3, i bilen på användningen av PU mats, först bör vara att garantera säkerheten för körning under förutsättningen för användning, för att undvika bil objekt leda till olyckor. Och bör genom formella kanaler att köpa, för att förhindra skadan av undermåliga produkter.

4, PU Underpad i vardagen kan förberedas två PU Anti-skid pad, turas om att använda, bättre rengöring efterbehandling.

Vi vet att en stor del av mattan roll är halkfri, så när badet hemma, den bästa duschen under marken täckt med en pu-matta, att förhindra badet när halka, PU Underpad oftast när det är inte lätt att på nära håll. Ovan är den små serien att föra alla på pu mattan allt innehåll, jag hoppas du läser hjälp!


Produkt
Kontakta oss

Haining Yikang Textile Co., Ltd

Telefon: + 86-573-87861767

Mobilnummer: + 86-18657307340

Fax: + 86-573-87861763

E-post: ykhmj@yktextile.com

Adress: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Zip: 314416

Land: Kina (fastlandet)

Provins/stat: Zhejiang

City: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-post:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Hem | Om oss | Produkt | Nyheter | Utställning | Kontakta oss | Förfrågning | Mobiltelefon | XML